Hoppa till innehåll

Tonårsmamma med dubbel munkavle

05 december 2009

Det känns lite konstigt att inte få visa o berätta fritt ur mitt (vårt) liv, inte ens om sånt som påverkar mig starkt på olika sätt, men så är det nu *suck*. Det bidrar till att det blir stiltje i min skrivarprocess på ett sätt som känns lite konstigt.

Munkavle i all ära. Jag har ändå vissa glädjeämnen som är relaterade till detta o om de tänker jag berätta.

Mitt yngel håller på och samlar in vuxen poäng, kanske börjar det snart bli dags att sluta kalla honom yngel till vardags? Men vad ska jag då kalla honom…. yngel är ett kärleksfullt namn på min son, i o för sig förknippat med att han ännu inte är vuxen o agerar ålderadekvat. Vilket får mig att nästan spricka av vrede emellanåt men ofta sedan inse att han är ju ännu ett yngel…. även om han är över 185 cm lång, vilket han nyligen påpekade i en kommentar här.

Han har fått insikter som landat i honom o agerar på ett sunt sätt med vuxet ansvar. Det kräver mycket tid o kraft av honom o det är inte särdeles uppskattat alla timmar men han agerar ändå, trots motståndet i honom. Det är vad jag menar med vuxen poäng. Att ta ansvar på ett vuxet sätt o agerar på ett ett vuxet sätt.

Detta gläder en tonårsmammas hjärta just nu, trots att även jag måste lägga en hel del tid o kraft i samma projekt. Jag kan säga att det har ett visst samband med detta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: