Hoppa till innehåll

Norrtälje by night

28 november 2009

En kväll den gångna veckan körde jag ut mot kusten i kvällningen för att ha en informell träff med kollegor över lite pizza. Jag åkte i god tid för att ha dagsljus under bilkörningen o kom fram i skymningen. Då jag parkerat gick jag omedelbart ner till vattendraget som rinner genom den lilla staden.

Sen stod jag där medans mörkret föll, förundrades över naturens skönhet o kraft – mitt inne i centrum. Detta saknar jag i Uppsala… måste ta mig ner till Fyrisån o känna efter hur den känns för mig i skymningen. Kanske har jag förringat det vattendrag vi ändå har i min nya hemstad.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: