Hoppa till innehåll

Trött, sorgsen o ynklig

13 november 2009

Återigen kunde jag inte sova inatt. Halv fem upphörde klocktittandet o sen ringde väckarklockan vid åtta. Jag förstår att jag sover emellanåt, fast det inte alls känns så, men ytligt o oroligt då jag vrider o vänder på mig o tittar på klockan. Om jag inte sov alls skulle jag ju vara tröttare än jag är dagtid o somna av utmattning. Men det tar på mina krafter, jag blir känslig o sorgsen.

Har varit på till storstan på handledning i eftermiddag. Handledning är bra, lite synd att den är så sällan förekommande. Vi var kreativa o lösningsfokuserade, såg vår egen del o hur vi kunde agera annorlunda för att förändra skeenden. Alltid bra att få input.
Jag hann gråta en skvätt på slutet. Där hamnade jag. Detta då jag berättade hur ledsen jag blivit av ett telefonsamtal o hur obstinat o liten jag blev av detta. Mer om det ämnet imorgon…

Efter handledningen gick vi på café. Jag o min närmsta kollega hade planerat det sedan innan men ytterligare två kollegor hängde på.

Vi åt dessa läckra bakverk:
chokladtårta halloncake

En trevlig social stund då vi både pratade privat o arbetsliv. Det känns gott att bara få vara med kollegorna, skönt att dessutom få deras känslomässiga stöd då det känns tungt. Att jag kan visa min sorg o min svaghet inför dem.

Jag vet ju att det är i min svaghet jag är som starkast. En dag i taget –

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: