Hoppa till innehåll

Sjukskriven

13 november 2009

Jag är sjukskriven på 50% för närvarande, försöker ta hand om mig själv, sova o vila för att komma i form igen. Det behövs…
Förra veckan var jag hemma på heltid o denna vecka har jobbat två heldagar o en halvdag, det har räckt bra för mig. Jag har haft en OK balans mellan vila o arbete, även om jag förstås var utmattad då jag kom hem efter heldagarna o behövde sova middag en stund.

Har fortsatt svårt att sova på nätterna o då jag sover är det ytligt med många uppvaknanden, sånt som gör mig tröttare o tröttare med tiden som går. Denna extra tid för mig själv gör att jag orkar lite mer hemma, orkar lite mer med mig själv. Minnet som jag haft sådant bekymmer med en längre tid börjar sakta återhämta sig. Ännu har jag inte orkat återuppta något som helst socialt liv, men känner nu i alla fall en längtan efter att orka umgås med vännerna.

Jag har ytterligare en vecka framför mig på halvtid o ska göra mitt bästa för att samla krafter. Det häftiga är att jag faktiskt ”släppt taget” om jobbet, om ansvaret där – det är inte mitt ansvar då jag är sjukskriven. Det tog allt lite tid att slå in den kunskapen i mitt lilla huvud 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: