Hoppa till innehåll

I ett luftskåp på Statoil

11 november 2009

Mitt yngel var till Gävle under Halloween helgen, en sväng över kväll/natt bara. Trots ett par år i Uppsala är det Gävle som är hans barndoms stad, där polarna bor kvar. Det är inte så lätt för honom att ordna övernattning där längre då jag vägrar låta honom åka om han inte har övernattningen uppgjord i förväg, därför väljer den unge mannen att vara vaken hela natten i Gävle med polarna o sen ta ett gryningståg tillbaka mot Uppsala hem för att sova.

Jag: – Hur tog du dig hem den här gången?

Ynglet: -Tåget 02.40 gick bara till Tierp o där satte jag mig i en korvmoj som stängde vid fyra tiden.

Jag: – Jaha, men du kom ju inte hem förens vid sju…

Ynglet: – Nej jag vet, då korvmojen stängt var det rätt kallt så jag gick till mackarna.

Jag: – Mackarna? de har väl inte nattöppet i Tierp?

Ynglet: – Nej det har stängt. OKQ8 hade hänglås på sitt luftskåp men Statoils var öppet o varmt, så där satt jag o väntade de sista 45 minutrarna tills tåget skulle gå. Det fanns till och med en vatten kran att dricka ur.

*Suck* om jag bara vetat…. mitt yngel som mäter dryga 180 cm numera, krånglar in sig i ett luftskåp på en mack – allt för att få leva det fria tonårslivet.

Jag blev allt än mer tveksam till hans nattliga resor till Gävle o polarna

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

One Comment leave one →
  1. ynglet permalink
    11 november 2009 23:46

    Ja e ju bara BÄST! men lilla söta mamma, jag e över 185,5cm nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: