Hoppa till innehåll

Ljudböckernas dilemma i min värld

10 november 2009

Denna vecka då jag varit hemma från jobbet har jag lyssnat en del på ljudböcker. Jag tycker det är lite bökigt med cd skivor, vill kunna lyssna vart jag än rör mig hemma o om jag går ut. Har dessutom införskaffat en liten bärbar CD spelare där jag kan plugga i Mp3:n o lyssna vidare från den. Därför har jag valt att lägga in mina ljudböcker i datorn för att lätt kunna dra över dem till min Mp3.

Lätt var detta tyvärr inte. Dels vill inte min nybyggda o ominstallerade dator ”se” min Mp3, den accepterar bara att se den via Windows mediaplayer. O jag har aldrig lärt mig använda mediaplayerns mer avancerade funktioner, jag fipplade i ett par timmar men blev bara mer irriterad utan att fatta systemet. Jag löste det temporärt genom att dra över ljudböckerna på ett usb minne o sen flytta dem till Mp3:n via den bärbara datorn, som ”ser” den o fungerar bättre i just detta avseende.

På söndag kvällen la jag mig i min hängmatta o lyssnade på ”En förtjusande man”. Mitt i den 33:e filen hände något. Boken tappade sitt sammanhang, bytte till en annan bok liksom…. mitt i en konversation *suck*. Jag tror jag skiter i denna bok nu, den var ändå inte särskilt fängslande, jag slumrade till flera gånger i hängmattan…

Vet inte vad jag gjort för fel då jag lagt in böckerna. Någon som vet lösningen på detta strul?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: