Hoppa till innehåll

Fortsatt Mp3 irriatation

10 november 2009

Jag fortsatte lyssna på ljudboken ändå, under natten då jag inte kunde sova, lyckades hitta ”rätt” fil typ 30 filer framåt. Det funkade i ett femtontal filer för att bli ett nytt glapp på trettio filer. Började fundera över vartifrån jag fick/skaffade just denna ljudbok o kom på att jag ska nog inte beklaga mig utan mera skylla mig själv o önska att filerna saknar virus/trojaner…. Ni kan nog ana – men jag tänker INTE skiva ut o bekänna!

Idag vid frukosten noterade jag att Mp3:n behövde laddas o stoppade den i en dator. F*n, då går det inte att lyssna vidare. Skulle sen starta den där jag ”var” i boken före uppladdningen *suck* det gick inte.

Pluggade den i min nya bärbara CD spelare – nupp, det gick inte heller, då började maskinen läsa FRÅN BÖRJAN på Mp3:n. Nu blev jag lite små galen av irritation. Jag trodde på teknikens under, så förbenat svårt ska det väl inte behöva vara att lyssna på Mp3 o växla lyssningsmetod. Men det var det…

Som tur är köpte jag den bärbara CD spelaren på Claes Ohlsons o inte på OnOff. Claes Ohlsons har en betydligt generösare returpolicy, sa de då jag köpte den i alla fall. Jag kunde ta hem o testa om den motsvarade mina tekniska förväntningar, om inte så kunde jag komma tillbaka med den bara emballaget var komplett. (OnOff däremot kräver oöppnat skick för retur – då kan man inte testa överhuvudtaget utan floppa helt o ”shit happens”.

CD spelareNu har jag tryckt in CD spelaren i emballaget o snart bär det av mot stan för ”operation retur av otillräckligt teknisk intelligens” – om det är min tekniska intelligens eller apparaturens kan vi alltid meditera över….

Om Claes Ohlsons plötsligt ändrat sin returpolicy så lär det komma en fortsättning…

Ve den som sätter sig emot mig då jag är tekniskt irriterad!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: