Hoppa till innehåll

Filmterapi – Seven pounds

01 november 2009

I eftermiddag la jag mig på soffan för att se en film min dotter rekommenderade för evigheter sedan, men som jag inte ”haft tid” att se. När livet bara snurrar på så prioriterar i alla fall jag bort tv o dvd tittande först av allt. Idag gjorde jag ett annorlunda val – jag prioriterade att lägga mig på soffan o bli berörd.

Nu har tårarna runnit en bra stund, jag blev berörd på djupet – filmterapi är bra för mig. Imorgon ska jag försöka se en film som får mig att skratta.

Detta behöver jag nu, komma åt de känslor som ligger på djupet o som jag har svårt att nå i mitt dagliga liv – komma åt tårarna o skrattet på ett sunt sätt. Jag behöver o försöker stå upp för mig själv, för en gångs skull även för mina behov. En dag i taget –

Här kan du läsa en blogg recension om Seven pounds

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: