Hoppa till innehåll

Att handla på känsla men utan fungerande arbetsminne…

01 november 2009

I fredagskväll var jag in på Coop för att bara handla några få mejerivaror som behövde fyllas på. Jag ringde min dotter för att kolla om hon behövde något från affären, hon bad mig köpa florsocker o en stock snus. Inte så svårt alltså; Mjölk, juice, müsli, florsocker o snus.

Men jag har ju berättat hur jag fungerar då jag ska komma ihåg att handla flera saker…

Dessutom har jag en viss tendens till impulsköp. Är jag hungrig då jag åker till affären så hamnar alltid fler grejer i korgen än planerat. Nu var jag inte hungrig, jag frös om fötterna o vad hamnar då i korgen? Goa tunna ullstrumpor förstås. Mitt ögonmått sa att de skulle bli betydligt bättre än de gamla stickade yllesockorna jag brukar trycka ner i skorna.

Sen såg jag rosorna – visst är jag värd rosor! O en bukett till dottern oxå:-)

Jag använder mig oftast av självscanning då jag tycker det är praktiskt o tidsbesparande, så även denna kväll. Nu blev det avstämning o det var ju skönt att det blev det just när jag handlat så lite.

Kassörskan:  -Du har scannat in fler saker än du har med dig till kassan

Jag:  -jasså, det brukar inte hända så ofta. Vad är det jag missat? Jag saknar inget på bandet…

Kassörskan efter att ha läst kvittot ett par gånger : – Hm, yllesockor

Jag: – Ojdå, de måste ha ramlat ur korgen på vägen. Då var det väl inte meningen att jag skulle ha dem, det var ett impulsköp…

Vilken tur att det blev avstämning denna gång annars hade jag betalt för 3 par yllesocker á 127 kr utan att ha fått med dem hem, o knappast upptäckt det…

Jag gick vidare till kundtjänstdisken för att köpa snuset till dottern. La ifrån mig rosorna på disken o tänkte  ”jag ska inte glömma dem”. Glad i hågen kom jag hem till dottern för att leverera hennes varor. Gick ur bilen o började leta efter rosorna. F*n jag glömde dem på kundtjänstdisken ändå.

rosor

På lördagen åkte vi förbi Coop för att hämta de glömda rosorna o nu står de på köksbordet o gläder mig 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: