Hoppa till innehåll

Till alla som känner för att ge upp – även mig själv

29 oktober 2009

Facebook är ett intressant forum, jag är inte särskilt aktiv där men ibland dyker det upp guldkorn från en vän. Detta videoklipp är ett sånt:

Tänkvärt – eller hur? Inte så att jag känner för att ge upp, men poängen är väl att ALDRIG ge upp.

Fast vissa dagar o vissa perioder känns det mer som ett slag under bältet att se denna typ av peppnings videos…. jag vet att det är att ynka o självömka, men det är så jag känner det.

yingyangDe sista dagarna har varit tunga o deppiga. Objektivt sätt så är allt bra, jobbet flyter på som det ska, jag har haft underbara telefonmöten med flera vänner, jag har haft bra stunder med både min dotter o min son. Jag har både gymmat, vilat o tagit promenader i naturen. Jag har alltså fått både input o vila. Allt är bra i mitt liv.

Ändå känner jag mig låg, ledsen, ensam o i behov av något annat. Lite kreativitet, lite bekräftelse, lite positiv feedback. Det är som om de positiva inslagen i vardagen, som brukar ge glädje o kraft, bara rinner av mig efteråt. Jag kan inte hålla kvar känslan o återgår till deppet, sorgen o tyngden -jag fastnar i en negativ spiral.

Jag strävar efter att åter uppnå känslan av balans – då det känns så här ger det mig ett litet leende inombords att iaktta yin o yang symbolen. I det mörka o tunga finns en glimt av glädje o i det ljusa o vackra finns en glimt av tyngd. En dag i taget –

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer leave one →
  1. 30 oktober 2009 19:48

    Jag har också med det där klippet i ett av mina senaste inlägg. Jag kan ibland också känna som du att när det is bra,allt är lugnt så är det ändå något som saknas. Vi kanske hela tiden behöver någon typ av stimulans som gäller oss alerta?

    • 01 november 2009 18:37

      Hej, vad bra att vi är flera *ler*. Fick lite behövligt från ditt inlägg ”Statusrapport idag är jag piggare”. Tack även för det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: