Hoppa till innehåll

Jag tror jag missar det – yippie!

20 oktober 2009

Jag har känt en del oro inför den stundande massvaccineringen mot svininfluensan, om detta skrev jag här. Det var en helt personlig oro om att inte räcka till som sjuksköterska – själva genomförandet alltså. Nu verkar det som om vaccinet snart är på gång, inom ett par veckor i alla fall – o då är jag sänd på obligatorisk kurs. Vad jag tycker om detta kan du läsa här.

Som det ser ut nu så kommer jag hinna lämna över till bemanningssyrran innan det drag igång, hon kommer att få dra det stora lasset i början. Jag hoppas hon är utvilad o strukturerad då hon kommer till oss – hon får verkligen något att bita i, tur att de har bra betalt 🙂

Självklart förstår jag att denna massvaccinering inte kommer att vara klar då jag återkommer efter mina tre veckor på kurs, men det värsta momentet – att inte veta hur det ska gå till rent praktiskt – borde vara avklarat. Genomförandestrukturen bör ha satt sig.

Jag undrar stilla… kommer vi att vara klara till jul? Den som lever får se, en dag i taget –

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: