Hoppa till innehåll

Helt slut – min lördag, so far

17 oktober 2009

Igår efter jobbet åkte jag till M* o fick akupunktur behandling, välbehövligt o nyttigt för mig. Kroppen hade lite roliga effekter under tiden – den är allt bra underfundig då den vill 🙂 Tog mig förbi grönsaksbutiken i Gottsunda på vägen hem o handlade ett litet förråd av bra att ha – jag ÄLSKAR den butiken med sitt enorma sortiment. Känslan av att befinna sig i mellanöstern infinner sig varje gång, trots kylan, det sjuder av för mig främmande språk där.

Väl hemma la jag mig på en gång, orkade inte ens fixa middag… Jag sov länge i morse, tog mig inte upp förrens framåt tio tiden. Åt en underbar frukost. Lyckades få tag på GODA nektariner i Gottsunda butiken

nektarinerSen la jag mig igen,  migränen dök över mig 😦 Tog medicin, vilade, tog mer medicin, vilade mera. Vid tre tiden kändes huvudet äntligen lite bättre. Tog mig in i duschen, insåg snabbt att jag inte orkade stå upp. La mig i badkaret i varmt vatten o somnade av.

Kroppen vill inte, känns tung o trög bara. Funderade lite konstruktivt, är jag hungrig tro? ingen middag igår kväll, ingen lunch ännu o klockan är snart fyra…. vilken tur att det finns snabbmat

oxpyttSå nu har jag lagt mig igen. Ska försöka sova en stund o se om detta ger med sig. Hela förra helgen gick åt till att ligga i sängen o vila upp mig, jag kan inte ligga hela denna helg oxå. Vem ska byta däck på bilen? Vem ska stryka tvätt o arbetskläder? Vem ska fixa veckans matlådor?

Vad behöver jag? Hur ska jag få in energi i min kropp så att jag orkar få lite input, orkar ut i naturen, orkar till gymmet, orkar umgås med vänner?

Jag önskar att en tupplur gör susen -en stund i taget –

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: