Hoppa till innehåll

ynklig

09 oktober 2009

Började känna mig febrig redan vid lunchtid idag, konstig i huvudet, ont i kroppen o halsen, täppt i näsan med dropp. Åkte ändå in till stan på handledning, jag kunde ju fortfarande stå på benen. Frös som f-n men med blossande ansikte. Pendeltåg o bil, det tar sin lilla tid att ta sig hem….

Sedan dess har jag legat o sovit. Nu tror jag febern har stabiliserats, klarar av att ha armarna utanför täcket utan att huttra. Vilket nöje att decka fredag kväll 😦 är detta hur min helg ska bli? Jag som hade så mycket jag inte hunnit under arbetsveckan som jag skulle hinna ikapp nu i helgen…

Mitt irriterade arbetsjag, efter gårdagens vredesmod, tycker jag lika gärna kan vara sjuk på arbetsdagar. Mitt ekonomiska jag tycker det är billigare att vara sjuk på helgen o slippa karensdagen *suck*

Återstår att se om detta är höstens andra förkylning för min del – eller om jag äntligen skaffat min knorrsjukan. Den som lever får se 🙂

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: