Hoppa till innehåll

Vrede o frustration

09 oktober 2009

Igår eftermiddag fick jag besked av min chef att jag ska gå på kurs tre veckor i november. Jag har lyckats slippa den en gång, andra gången klarade jag mig tack vare vikariebrist. Men nu mitt under influensavaccineringskaoset då ssk bristen i hela landet är ENROM, då läget på min arbetsplats kan bli kaotisk på den dag trots ordinarie o extra resurser – nu skickar de mig på kurs. Jag hoppas verkligen att bemannings syrran de sätter in istället för mig är väl förtrogen med den typ av verksamhet vi bedriver.

Jag vet inte vad som gör mig mest förbannad, vad som gör mig mest frustrerad.

Kanske den lilla detaljen att jag inte klarar att sitta still i en kurslokal, vilket jag bloggade om igår. Jag vet vilken stress o press det blir för mig o jag vet att även denna, min nuvarande, chef inte har en aning om vilken ansträngning detta kräver av mig.

Kanske den andra lilla detaljen, eller bomben, hon släppte – att jag ska bekosta alla reser o all restid själv. Jag får ta upp kostnaden i min deklaration. *Jag spyr* Jag har inte de pengarna!

Jag har ett liv. Jag har svårt att få min tid att räcka till för att må bra o orka i mitt vardagsliv. Nu läggs det på restid med minst ytterligare en timme morgon o kväll.

Jag vill ha kvar mitt liv! Jag hatar när andra bestämmer, över mitt huvud, vad som ”är bäst för mig” – o jag dessutom förväntas vara tacksam för att jag ska få gå på kurs….

Nu är det inte en dag i taget -nu är det pest!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: