Hoppa till innehåll

Begagnade skor från loppis

07 oktober 2009

På lördagen efter shoppingen körde jag direkt till M* för min akupunktur, det blev lite tajt med tid… Där fick jag tag i lite nya tankar o insikter, vilket jag skrev om här. Jag frös otroligt om fötterna i bilen på vägen dit o jag hade ju bilen proppfull med mina inköp – kom då på att jag hade hittat nya skor på Kupan.

skor

Jag bökade kring lite mellan alla kassar i lastutrymmet o hittade, längst ner i botten på en påse de nya (begagnade) bruna skorna. De var betydligt varmare än mina relativt nyinköpt sommarskor. Det är så underbart att köpa begagnade skor på loppis. De sitter, nästintill alltid, som gjutna på fötterna, o jag slipper hårda nya skor som ger skavsår.

Jag har förstått att det inte är så vanligt att kvinnor i min ålder köper nästan alla sina kläder o skor på loppis. Men jag bara älskar det! I mer än tjugu år har det varit en stor del av mitt liv, o ett av få nöjen jag nästan alltid haft råd att unna mig.

Tidigare kom även större delen av mina möbler o husgeråd från loppis men då min ekonomi stabiliserades så började jag lite i taget att köpa nya grejjer då jag behövde.  För två år sedan köpte jag för första gången i mitt liv en ny soffgrupp (!) på MIO som jag gläds över varje dag. Även om jag ofta föredrar hängmattan 🙂

Sånt är mit liv o mina små glädjeämnen – en dag i taget!

Här o här kan du läsa fler bloggar av tjejer som älskar eller åtminstone fyndar på loppis, o här bloggar en tjej som verkar göra riktiga inredningskap.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: