Hoppa till innehåll

Shopping i stora lass

06 oktober 2009

I lördags hade dottern o jag bestämt oss för att besöka röda korsets loppis Kupan o då vi ändå var ute o körde skulle vi ta en liten sväng förbi IKEA o COOP forum. Vi kom iväg bara någon timme sent o allt flöt på bra, förutom att jag fyndade lite väl mycket: En ny gästmadrass, nya tavlor (igen), nya jeans (igen), nya skor (igen) fler bra pocketböcker (igen). Så redan då var bilen rätt välfylld. bilen

Vilken tur att det går att fälla ner sätena i min bil o få ett stort lastutrymme 🙂

Sen shoppade vi loss på IKEA (igen). Priserna är ju inte i fyndklass men kassarna blev rätt välfyllda ändå (igen). Nya duschdraperier, ny badrumsmatta, nya pallar/småbord till min meditations/hängmattehörna. Dottern kompletterade till sin nya lägenhet men hon var mer välplanerad o betydligt mindre impulsiv än jag – det är nytt för henne 😉

Vidare till coop o matinköp för oss båda, o sen till skoaffär där dottern fick utlopp för sina impulser/behov.

Den som hör mig nämna att jag vill åka o handla/shoppa (igen – denna månad) får mycket gärna låsa in mig ett par timmar tills suget lugnar ner sig. Nu är det SLUT på shopping pengar för i år (?) eller i alla fall för denna månad…

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: