Hoppa till innehåll

Nyfiken morsa

06 oktober 2009

Min dotter har nyligen flyttat hemifrån, vilket jag kommenterade nyligen apropå att bo ensam. Vi träffas ändå en del, hon kommer hit o fikar/äter/badar o jag kan gå hem till henne, få gott fika o bara slappa i soffan. Shoppar ihop gör vi oxå, lite väl mycket på sistone. Nu då hon snart skaffar gymkort på mitt gym kanske vi även kommer att gymma o bubbla ihop. Utöver detta pratar vi en del i telefon, vi är bägge två rätt bra på telefonpratande.

Ikväll fick vårt telefonsamtal ett abrupt slut. Hon hade inte tid för hon skulle messa med någon!!!

Då, ville jag helt plötsligt ha henne här hemma igen. Att flytta hemifrån, bo o försörja sig själv är en sak. Men att skaffa sig ett eget liv – det kan hon väl ändå inte få göra ännu 😉 Jag har ju ingen koll på läget längre… vem messar hon med? om vadå? är det någon intressant? eller bara en kompis som är viktigare en morsan?

Jag VET att hon är vuxen o får/ska ha ett eget liv – det bara kändes så konstigt att inte få vara delaktig. Erkänner att det var en mysko reaktion från min sida, men den var klockren. Hoppas den unga kvinnan har överseende med sin nyfikna morsa o fortsätter leva sitt liv på sitt sätt.

N* – det är OK att sparka mig i baken o be mig hålla käft 😉 Men något litet kan du väl berätta(???)

Barnen växer sig vuxna med tiden, oavsett hur mycket jag önskar stanna den men det vill jag ju inte på allvar. Jag ler åt min egen reaktion som kom så spontant. En dag i taget –

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: