Hoppa till innehåll

En ”godisbutik” full med smycken

03 oktober 2009

Nu då jag varit i Stockholm på kurs har jag passat på att göra utflykter efter avslutat dagspass. Jag har haft minst sagt träsmak i rumpan, jag som har så oerhört svårt att sitta stilla längre stunder utan att somna…

En eftermiddag drog jag iväg till Östermalm, närmare bestämt Mäster Samuelsgatan, till en underbar pytteliten o extremt trång butik.

14

Butiken heter ”Antikt gammalt o nytt” o drivs av ett underbart par i övre medelåldern. Jag är inte så bra på detta med att smycka mig, varken med kläder, frisyrer, smink eller – smycken. Om detta bloggade jag härom dagen.

Idag unnade jag mig att köpa smycken till mig själv. Jag minns inte när detta inträffade senast….  någon gång då jag var tonåring tror jag.

smycken

Jag är stolt över mig själv! En dag i taget 🙂

Om någon annan som varit i butiken o bloggat om det kan du läsa här.

One Comment leave one →
  1. 04 oktober 2009 09:40

    Vad kul med en fullsmockad butik! Riktigt snygga smycken fick du tag på också! 🙂

    Trodde att det bara var jag som hade svårt att hålla mig vaken, när jag sitter still. Jag sitter alltid och klottrar för att dels hålla mig vaken och dels för att jag koncentrerar mig bättre då. Tyvärr finns det föreläsare som då tror att jag är ointresserad som sitter och klottrar. De tror inte jag lyssnar, fast det är just det jag gör…! Jaja, det kanske är ett tips till dig också, annars? Kram! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: