Hoppa till innehåll

yin o yang i generationer

20 september 2009

I helgen har vi haft ett kortare besök av min mamma o hennes man. Min underbara dotter underlättade min fredagstress o fixade maten en suveränt god köttfärspaj med grönsallad.

På lördag morgon gick mamma till en salong i stan o blev stylad.Kvinnan som utförde detta var uppenbarligen lite insatt i yin o yang.Hon pratade med mamma om detta. Att hon hade så lite av det kvinnliga & mjuka i sin utstrålning o stil.Jag kan ju inte annat än att hålla med. O detsamma gäller ju för mig….

Det gav en del intressanta samtalsvinklingar en stund med mamma o styvfar. Om hur vi präglas o hur svårt o kantigt det kan vara i en kall o hård uppväxtmiljö, hur det  påverkat/ påverkar oss. Ett minimalt möte – inte tillräckligt men en liten glimt ändå. Jag får vara tacksam för det lilla 🙂

Min dotter fick en rolig stund med mormor som fått höra att hon skulle pröva andra lite varmare färger att klä sig i en sina vanliga kalla blå o röda favoriter. De plöjde min (!) garderob en stund. Mormor var inte direkt till sig i att stå i fokus o synas/fotas. Även detta känner jag igen i mig själv…. Men visst blev hon fin i min lila tröja?
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: