Hoppa till innehåll

Jag stod upp för mig själv idag – det lyckades!

12 maj 2009
Idag har jag gjort något stort på jobbet – jag har stått upp för mig själv, min upplevelse o min känsla. Detta grundades i en kränkning jag upplevde igår o då inte kunde hantera. Jag kom i någon slags chock o obehag då, hade svårt att släppa det som hänt o ältade i huvudet olika varianter på händelsen o hur den kunnat lösas. Sen även hur jag kunde komma vidare känslomässigt helskinnad. Slog en del på mig själv – jag var nog överkänslig som reagerade så starkt…. det sa kanske mer om mig än om händelsen….

Jag ville inte åka till jobbet i morse men tog mig dit ändå, som alltid. Sen tog jag mig igenom, bad om hjälp o stöd – o fick det. Ingen tyckte jag var konstig, i alla fall var det ingen som uttryckte det. Kollegorna såg att jag påverkades av händelsen o hur starkt mitt obehag var, de tog mig på allvar.

Jag lyckades! Jag stod upp för mig själv! Jag satte en tydlig gräns för den berörda individen, med fullt stöd omkring mig. Jag skakade invärtes men var modig o lyckades. I natt tänker jag sova gott o jag håller tummarna för att jag kommer att känna ett lugn då jag åker till jobbet imorgon.

En dag i taget, även en arbetsdag i taget…..

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: