Hoppa till innehåll

Saknad

11 maj 2009
Jag vaknade i gryningen med en känsla av att något var galet….. inge bra, men tog mig samman, gick upp o satte mig vid datorn.

Jag saknar min älskade dotter mer än vanligt just nu. Jag vet att hon är vuxen o har sitt liv, jag vet att det inte är mitt liv…. men jag vill henne allt gott, allt det bästa. Ett enklare, tryggare o mer glädjefullt liv än det jag själv hade i hennes ålder. Mycket sorg o smärta är närvarande ihop med min ständigt gnagande oro. På jobbet kan jag släppa taget o fokusera på annat, här hemma blir det ofta bara alltför tungt….

Där på andra sidan Atlanten var det fortfarande kväll då i min gryning, dottern var vaken o inloggad på skype. Vi fick 45 minuters samtal i lugn o ro, närvaro o avstängdhet blandat men ändå tid tillsammans.

Här bredvid är en bild jag tagit ur en film. Dottern var ungefär ett halvår o jag hade ännu inte hunnit fylla 20 år, jag var så ung, så osäker o så rädd för livet. Rädd att inte duga som mamma, att inte orka, att inte klara av allt som låg framför mig. Men det gick, en dag i taget, såsom det gör i livet.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: