Hoppa till innehåll

Personalfesten – dagen efter

09 maj 2009
Antar att det är på sin plats att fälla en o annan kommentar, mest eftersom jag berättade hur obehagligt jag tycker att det oftast är med fester….

Välkomstdrink, alkoholfri för mig o några till, o mingel var helt OK. Jag kände nog igen ungefär halva gänget som dök upp. Så småningom bordsplacering o goda libanesiska smårätter under ett par timmar.

Det blev magdans som underhållning, nån ung vacker arabisk tjej som var vig o rörlig. Jag måste ju erkänna att jag tycker att magdans är som bäst då den utförs av mogna kvinnor, det är liksom det som är charmen med magdans i mina ögon o det är då den är som sensuellast. Men, men nu var det denna unga vackra tjej o det var mer sexuellt än sensuellt. Hon tog upp rätt många av männen, o några kvinnor, på scenen o dansade med dem – lite väl pinsamt i de fall de redan hunnit få i sig lite för mycket….

Jag hade en OK kväll, iakttog kollegor o pratade med andra. Det enda riktigt intressanta var att ett kollega ägnade hela kvällen (efter magdansinslaget) åt att flirta med magdansösen som inte kunde ett ord svenska o han inte ett ord arabiska – hennes väninna gjorde sitt bästa i att översätta hur vackra ögon hon hade *ler*

Det kändes rätt skönt att alla har möjligheter att vara ögongodis…. En dag i taget….

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: