Hoppa till innehåll

Valborg i Uppsala – på mitt sätt

30 april 2009
Hade kortdag på jobbet idag vilket åtminstone innebar att jag gick hem den tid jag borde normala dagar… Nu ska jag vara helt ledig i tre dar! Vila, slappa, städa, tvätta, stryka, läsa, få besök av vänner o kanske att jag lyckas påbörja försöken att fixa laptopen jag fått ärva. Hoppas att jag ids komma iväg på loppis också, fyndgenen har inte fått nåt på länge o jag drömmer om ett par nya jeans – vilket jag ju aldrig livet skulle köpa i en vanlig butik. Jag vill ha färdig ingådda, mjuka o sköna jeans för max en hundring…Ikväll cyklade jag ner på stan, kryssade mellan skränande ungdomar o gick på ett 12 stegsmöte. Det var alltför länge sedan sist o det kändes gott att göra ett bra val i min vardag. Att se till vad jag behöver o inte bara till att det vore skönt att sova middag en stund. Jag har sovit rätt mycket middag på sistone, o det har varit välbehövligt, men jag behöver input oxå. Att umgås med andra människor som har tankar o erfarenheter o ett intresse av att utvecklas, människor att mötas med o dela med, mitt i nuet. Det blev mitt sätt att fira Valborg mitt i Uppsalas fylleslag.

Efter mötet letade jag rätt på Ynglet på stan, där han hängde med kompisar. Ingen så värst lämplig miljö i och för sig, men han är ju rätt stor nu o har väl ändå förtjänat sin frihet i viss utsträckning. Så nu gör jag mitt bästa i att lägga band på min oro o bara slappna av. Han kommer säkerligen hem tryggt även inatt, o bra mycket gladare än om jag tvingat honom att umgås med mig. Jag saknar allt hans storasysters vakande hand över honom – men det får gå ändå… En dag i taget

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: