Hoppa till innehåll

En dag med solglasögon

27 april 2009
Idag är jag helt körd. Ögonen rinner som floder o näsan kliar, nyser o droppar än värre. Kortisonet höll det någotsånär i schack över dagen men nu är det helt kört.

Lyckades jobba förmiddagen, iförd solglasögon. Tog mig med pendeln in till stan o gick på handledningen. Men före den en snabb fika med min moster på T centralen, fick en laptop som de utrangerat pga tekniska problem – min vision är att få den att fungera. Efter avslutat handledning hittade jag åter en Myrornas butik i närheten av Odenplan o fyndade en kavaj i brunt o fler tallrikar av varianten Elisabeth.

Ynglet hade fått ynnesten att få tillbaka sitt SL kort – för en dag – o mötte mig på Myrornas, fast jag lovat att ta mig till Sergel, jag blev liksom fast lite för länge i butiken, som det brukar bli… Han åt snuskig Burger King mat o sen tog vi pendeln åter mot förorten o min bil. Jag lyckades köra hem med nöd o näppe, ögonen är nu helt slut. Kan inte ha en lampa tänd, gissar mig till vart tangenterna sitter. Har tryckt i mig lite antihistaminer o ska lägga mig nu o bara blunda. Inga alternativ finns.

Imorgon är det jobb igen, ny vikarie att introducera o doktor på plats – det blir allt spännande – i alla fall om allergin fortsätter på den här nivån 🙂
En dag i taget –

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: