Hoppa till innehåll

Eftermiddag vid kusten

06 april 2009

Idag vid lunchtid lämnade jag jobbet o drog iväg ut mot kusten, körde många långa o krokiga vägar innan jag hittade på E18. Hade en tid att passa för ett möte så det kändes lite stirrigt att inte hitta o inte veta hur långt det var kvar.

Lyckades hitta hotell Fågeslången där vi skulle hålla till o även med bedriften att ta mig in obemärkt *fniss*.

Möten är som möten är… o jag har alltid lika svårt att sitta still. Ibland, hmm ärligt talat rätt ofta, så tror jag att jag har någon söt bokstavskombination. Sitter jag stilla i ett konferensrum eller i en skolsal så somnar jag. Måste skriva, prata eller använda mig av min favvis sysselsättning för att hålla mig vaken o koncentrerad – klippa nagelband. Tyvärr tror många att jag då visar mitt ointresse för vad som pågår, vilket inte är korrekt. Den som inte har dessa drag kan knappast förstå behovet av att röra sig för att hålla sig aktiv i hjärnan.

Efter mötet åkte jag ner till hamnen, parkerade bilen o njöt av att vara vid havet. Fiskmåsar som skränade, vattnet som luktade gott – o en hel park full med skränande ungdomar… det är verkligen vår!

Jag promenerade längs kanalen o njöt av naturen.

Tog bilder på ett fantastiskt o mycket vackert träd.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: