Hoppa till innehåll

Ikväll för 20 år sdan….några minuter över åtta

04 april 2009
Kom min älskade dotter till världen, i Gävle. Jag var själv inte stort mer än ett barn – 19 år gammal. Osäker på mig själv o på vuxenlivet, på om jag skulle duga som mamma. På något sätt har det gått, tiden stannar ju inte o livet levs vidare en dag i taget. Med åren har jag lärt mig en del även om att vara mamma o vuxen… de sista åren har jag till och med börjat känna mig mogen att bli en stark o sund mamma… så jag är nog det mer o mer – men barnen är ju stora nu o behöver det inte längre som de behövde då.Denna goa lilla plutta som nu är 20 år o befinner sig långt borta på andra sidan jorden. Jag skulle så gärna vilja krama om henne idag, varmt o länge. Tanka över all min kärlek o värme till henne så att hennes styrka o kraft växer för varje dag o varje ny erfarenhet.

Nu är det hennes kamp i hennes liv, precis som i alla andras, o en gång i mitt. Hon är vuxen nu – på riktigt o utvecklas till en varm o klok ung kvinna.

En dag i taget o det viktigaste först – hon är själv den viktigaste personen i sitt eget liv!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: