Hoppa till innehåll

Kreativ självdestruktivitet (?)

31 mars 2009
Nu vet jag hur det känns o även hur benet ser ut efter utförd epilering... prickigt utav bara f-n som ni kan se. Hoppas det lägger sig annars är knappast meningen med detta så stor *ler*

Tack älskade dotter!

Men åter till känslan. Det gör förbannat ont! Som att frivilligt riva upp skrubbsår, konstant o oavbrutet. Det är det enda jag kan jämföra med.

Hade jag haft självskadande beteende så vore detta det optimala tillvägagångssättet. Varför skära sig med rakblad då man kan få till exakt samma smärta o närvarokänsla – o därmed ångestlindring – genom att använda en epilator.

Nej jag menar inte att paroidera i ämnet. Jag menar faktisk allvar. Detta är väl ändå (?) konstruktivare. Sen kanske det finns de som skär sig i syfte att vara destruktiva, men jag tror faktiskt att det oftare är i rent ångestlindrande syfte o då skulle detta fungera alldeles utmärkt. I alla fall för de, som likt mig, inte har behov av att se blod utan bara att nå den optimala närvaron o på så sätt kunna slippa verkligheten/ångesten för en stund.

Min optimala metod hittills i livet har varit att klämma finnar/pormaskar i förstorings spegel. Med ungefär samma prickiga resultat som på benet, fast i ansiktet, o med lite hudinfektioner som följd emellanåt. När jag tänker efter är det rätt sällsynt numera att jag tar till denna optimala metod…. hmmm.… har ångesten minskat…. tror det faktiskt…. inte ens tröstätandet/att äta på känslor har funktion i mitt liv för närvarande.

Tänk vad livet förändras medan vi lever det. Att jag kan göra mina egna positiva val i mitt liv. Att jag kan förändra mina känslor genom att förändra mina tankar. Att jag kan lära mig älska o acceptera mig själv, duga precis som jag är. Att jag lite i taget kan släppa rädslorna i mitt liv, de mest grundläggande rädslorna som präglat allt i mig o omkring mig sedan jag var ett litet barn.

Förändring är möjlig o jag är värd den! En dag i taget!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: