Hoppa till innehåll

Ett fungerande yngel (?)

30 mars 2009
Rätt ska vara rätt. O eftersom jag klagat en del på mitt yngel här på bloggen så känner jag mig skyldig att nu även berätta om en fungerande eftermiddag…Igår då jag damsög o skurade lägenheten stängde ynglet in sig i badrummet o städade det. På riktigt o helt perfekt, säkert noggrannare än jag brukar göra det. Helt fantastiskt! o vi bråkade inte ens om det. Jag knackade på hans dörr då han satt o spelade dataspel o föreslog just den arbetsfördelningen o han accepterade o utförde.

På kvällen då jag bakat ville han ha belöning. Han ville smaka lite av kakan.
Hur mycket, frågade jag.
Halva, svarade ynglet. Jag behöver socker
Nädu, ät middag istället. Det är mat du behöver o inte en halv sockerkaka.

Jag tog med bägge sockerkakorna varma in i mitt sovrum. Vågade inte ha dem stå i köket över natten med ett sockersuget yngel som enda sällskap.

Jag bjöd på sockerkaka på jobbet i eftermiddags, men såg till att ha med mig en rejäl bit hem till ynglet. Han åt den ikväll, medans jag åt middag.

Om ynglet åt middag? – inte ännu i alla fall….

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: