Hoppa till innehåll

Snacka om att välja glädje….

27 mars 2009
I eftermiddag då jag kom ut från min arbetsplats var det snö i luften, vinden var iskall o jag rös på väg till bilen. Blåste som sjutton gjorde det längs E4:an hem, min lilla men relativt höga bil ville mest gå i sidled….

Då jag parkerat o gick den lilla sträckan hem så hörde jag en fågel sjunga. Jag stannade upp o letade med blicken i trädtopparna, fortfarande svarta o kala. Nästan högst upp i en topp satt en ensam liten talgoxe o sjöng, den lilla fågel valde sångglädjen trots snålblåst o iskyla.

Vilken kraft! Vilken vilja! Inspiration – i alla fall till mig, en dag i taget

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: