Hoppa till innehåll

En fantastisk dag

26 mars 2009
Jag blev kvar på skype rätt sent igårkväll, diskuterade med dottern i en rad ämnen; bloggar o blogginnehåll, religionsutveckling o meditation o en massa annat intressant. Ynglet hade diverse avbrytande inlägg, som han brukar, han blir ofta frustrerad då vi kommer igång o fördjupar oss i något vi tycker är intressant – men som han finner oerhört ointressant. Han dansar då gärna in i rummet i söt utstryrsel o med intressanta låtval på sina läpparna….

Jag var trött i morse o migränen kom som ett brev på posten under förmiddagen. Den kommer i och för sig rätt ofta, vare sig jag är trött eller inte 🙂 Stel i nacke o rygg, behov av massage eller ett varmt bad… skälen är många. Säkert egentligen behov av regelbunden förebyggande styrketräning….men det tar emot, jag vill inte gå på gym. Idag unnade jag mig lite sovmorgon o flexade in strax före nio på jobbet, enda dagen denna vecka som det är möjligt.

Jag hade en kollega på plats, som jag har två dar i veckan o det är så skönt att ha någon att prata med, bolla med o släppa taget till. Allt hänger inte på mig o jag kan slappna av lite. Jag tog mig tid att gå ut o prata med personal om min del av verksamheten – välbehövligt o viktigt att visa att jag är en person o att jag vill ha ett gott samarbete, samtidigt tillåta dem att ställa frågor.
På lunchen tog jag mig en tupplur i soffan o migränen började ge med sig, sen hade jag ett antal intressante möten med mina patienter, innan jag gav upp för dagen o åkte hemåt Stämningen har lättat o förtroendet ökar igen. Jag är allt lite bekräftelsetorsk ännu, i behov av att bli accepterad o respekterad – men vem är inte det (?)

Jag lagade mat, så att det räckte till matlådor åt ynglet – det är inte ofta jag ids numera så överaskningsmomentet gör det hela lite roligare. Hann med en raskt promenad med stavar i kvällningen njöt av naturen o min Mp3. Vetisjutton om jag vill promenera med stavar egentligen, visst är det bättre motion men jag är ju egentligen mer ute efter njutningen i mitt möte med naturen o euforin som följer i det mötet. Stavarna stör faktiskt den känslan…

Känns som en fantastisk dag – jag väljer mina tankar o därmed hur min dag blir, en dag i taget!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: