Hoppa till innehåll

Födelsedag

25 mars 2009
En dag som alla andra men ändå mer min än de övriga 364 om året. Jag har lite svårt att luta mig tillbaka o låta den vara min, men jag övar vidare en dag o ett år i taget. Värre blir det väl med fyrtioårs firande… det ser jag inte fram emot…

Jag har haft en bra dag på jobbet o en underbar lunch promenad med en kollega – inte ögongodiset – vi gick ner till Mälaren o en vacker slottspark. Fåglarna vårkvittrade o solen värmde. Än låg isen på sjön o snö i skugglägen, men vi såg vide i söderlägen. Våren kommer med stormsteg, snart skymtar nog tussilagon.

Jag njöt o ville bara sätta mig i vårsolen, det fanns en väldig klippvägg i skogskanten som drog till sig min uppmärksamhet. Naturens dragkraft på mig är överväldigande. Där finns all energi att andas in o vara i, känslorna flödar o kraften i sinnesron o förundran blir stor. Den lunch promenaden kommer jag att göra om många gånger, gärna med bärbar lunch o extralång rast. Att bryta jobb rutinen o komma ut i naturen o bara vara, jag längtar efter mer!

Ynglet o jag åt middag på en indisk restaurang, vilket var både gott o trevligt. På vägen hem var vi o hämtade ett paket med presenter dottern skickat från Chile, goa ungen. Tack!
Jag ska snart premiär prova epilatorn (heter den så?) är lite osäker på HUR ont det gör att använda den, kanske berättar jag imorgon…
Ynglet har haft visning av härliga komiker som gör dumheter, jag skrattade så jag fick ont i käken. Det var nån Martin Sonneby som lekte farliga lekar i idrotts supporternas värld – herregu´vuxna män….

Nu hör jag dottern vråla på skype från ynglets rum. Bäst jag avslutar här o gör mig tillgänglig *ler*

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: