Hoppa till innehåll

Glädje i hela min själ

23 mars 2009
Idag efter jobbet tog jag en lång promenad runt omgivningarna. Jag lyssnade på underbar musik i min MP3 o det mörknade sakta omkring mig. Klar o kall luft, som den mest underbara vinternatt. Folktomt på promenadvägarna. Trädens silhuetter mot himlen fick min själ att jubla, musiken i öronen fick min kropp att spritta o vilja dansa. Vilket energiflöde!

Moder Jord har kraft att ge mig, inspiration, frid o glädje.

Att jag äntligen hittat glädjen i promenerandet igen, jag har så länge saknat min väninnas promenad sällskap. Varje promenad har blivit en sorg o en saknad, en känsla av förlust över vår gemenskap. Nu har jag kommit på mig – jag kan välja glädjen även i detta! Jag väljer mina tankar o skapar mina känslor o min tillvaro.

Jodå, jag har fått sola mig o ögongodisets leende idag. Det ger också energi o glädje. Men jag har även sett mig själv i spegeln, rakt in i ögonen o känt att jag duger som jag är, glatt mig åt den jag är o erkänt att jag har kärlek till mig själv. Det är stort o har i många år varit svårt, en nästintill omöjlig uppgift, idag kändes det i djupet av mig o glimtade till som ett leende, en gnistrande spegelbild av min inre diamant.

Varje kapitel i boken jag läser o inspireras i nu, avslutas med en affirmation av denna typ:

I livet utan slut, där jag nu befinner mig,
är allt perfekt, helt o fulländat.
Jag tror inte längre på
gamla begränsningar o brister.
Jag väljer att börja se mig själv
som universum ser mig,
perfekt, hel o fulländad.
Sanningen om min varelse är
att jag skapades perfekt,
hel o fulländad.
Jag kommer alltid att vara perfekt
hel o fulländad.
Jag väljer nu att leva mitt liv utifrån den insikten.
Jag är på rätt plats vid rätta tidpunkten i mitt liv
och gör det rätta.
Allt är bra i mitt liv
Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: