Hoppa till innehåll

Att ta emot hjälp

22 mars 2009
Idag var en seg dag, trots all sömn jag fick igår var jag trött o slut. Började uppmjukningen av musklerna i ett varmt bad, sen ut på balkongen o satt i solen en stund med min ryggmassör på.
Hittade orsaken till huvudvärken i musklerna i nacke o hals, men det satt för djupt, ville inte släppa.

En väninna kom med tåget framåt lunch, hon hade picknick korg med sig. Tanken var att vi skulle vara ute, så jag inte skulle riskera att smittas av hennes förkylning. Men vi tände ljus o picknickade i vardagsrummet hemma istället, det var lagom för mig med en soffhörna att mysa i.

Sen tog min goa väninna med sig ynglet ut o bytte till sommardäck på min bil. Medans jag gjorde ingenting. Svårt men skönt, tårar i ögonen av tacksamhet hade jag. Jag är inte van att någon gör sånt för mig. Att bara ta emot. Utan att ge tillbaka.

Har precis ringt dottern i Chile för att få henne att tillbringa en stund på skype med mig. Jag har lite dotterabstinens, det är tomt i cyber världen utan henne.
Medans jag väntar ska jag fortsätta läsa ”Du kan hela ditt Liv” av Louise Hay. Den ligger helt rätt i känslan o tiden för mig nu, insikter o djup kommer i sjok. En dag i taget.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: