Hoppa till innehåll

Loppisnöje o fynd

14 mars 2009
Igår förmiddag kände jag mig pigg, en ovanlig känsla en lördag morgon. Jag drog ut på loppis runda. Först till Myrornas nere på stan o sen vidare till Röda Korset i Boländerna.

På Myrornas hittade jag två tröjor, den ena är jag helt klar över att den är något att ha, den andra är jag mer tveksam till. Ska visa den för dottern i Chile, via skype, o få ett preliminärt utlåtande. Det är ju lite skitsamma då tröjan jag är osäker på kostade 45 spänn, lätt gjort att lämna den till insamling för second hand om den är vansinnigt fel.

Jag är ju helt väck då det gäller vad som är ”inne” o vad som är ”ute”, vilket i och för sig är rätt ointressant för mig – mode är inte min hobby. Men vad som är lite värre är att jag inte alltid har koll på vad som klär mig…. kan tro att något är snyggt för att jag sett någon annan ha det på sig, o kanske var det snyggt på denne men verkligen inte på mig…..

Jag har faktiskt blivit bättre på detta med kläder de senaste åren, o framförallt mer självständig. Börjat hitta färger jag både trivs o passar i, men klantar fortfarande till det av o till. Det kan förstås bero på att dottern flyttade utomlands o jag blev så illa tvungen att agera smakråd på egen hand.

På Röda korset hittade jag ett par snygga blusar i mina favorit färger men även skorna du ser här på bilden. Det första jag provade var de till vänster. Italienska läderskor som satt skönt o stabilt på fötterna á 30 kronor. Jag tittade gång på gång på de andra skorna, de till höger i bild. Inte riktigt säsong för skor som är lite öppna, åt sandal hållet fast lite stabilare. Till slut satte jag ner fötterna ändå o sen bara njöt jag, vilken mjuk sko, som gjuten på foten. Letade o letade efter märket, skor på loppis har ju hunnit bli lite nötta ibland…. School också á 30 kronor.

Moderiktigt eller inte – sköna är de o håller säkerligen i många år. Sånt gillar jag.

Min loppis runda kortades av då migränen slog till, värre än på länge. Illamående o yrslig, ljudkänslighet av ett slag jag inte ofta råkar ut för, tabletterna hjälpte inte, tog dem väl för sent. Tog mig hem med bilen, inte trafiksäkert men vad f-n hade jag för val…. I säng o somnade, väcktes av telefon, somnade om o vaknade flera timmar senare. Lyckades få i mig lite matrester o la mig igen, då bara med mildare migrän men jag var inte i funktionsdugligt skick alls.

Jag fick i alla fall en pigg förmiddag – det var underbart!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: