Hoppa till innehåll

En dag fylld med energi

13 mars 2009
Fredagen den 13:e blev en bra dag för min del – jag tror förstås att det oftast är mina egna val som skapar den bra dagen 🙂

Igår kväll var jag till frisören, klippte mig o fick lite härliga slingor igen. Jag har en helt underbar ung frisörska, för övrigt dotter till en underbar väninna, hon fick mig att våga lite mer än vanligt. Goa människan, efter avslutat håruppdrag så hjälpte hon mig att färga både ögonbryn o ögonfransar. Det är något som min dotter i många år tyckt att jag borde göra, men jag tycker det känns genant. Att obäka mig liksom o göra mig till – jag är ju ändå samma jag. Hon klippte lite i ögonbrynen också. Hon ville noppa dem, men det vågade jag inte, känner mig för fånig….

Jag pratade lite om min dåliga självbild med henne o hon garvade inte åt mig, ömkade inte utan goade fram mig till att våga lite mer än vanligt. Hon visade till o med hur man använder en sån där konstig ögonfransböjare. Tänk dig det *ler* Vacker ung frisörska i 25 års åldern visar en snart 40 årig morsa hur man böjer ögonfransar o sätter lite rosch på kinderna.
Sånt har jag förstås aldrig lärt mig, o alltid känt mig som en tillgjord fjortis de få gånger jag försökt sminka mig.

Jag blev faktiskt rätt fin, fick lite färger o syns kanske lite mer. Fick en del söta kommentarer på jobbet, men den som tog mest var förståss ögongodisets ”det syns lite mer av dig”. Huvaligen, jag håller väl ändå inte på o passerar gränsen för ögongodis till ”span”??
Trots det tunga läget på jobbet så vill jag dit, typ varje dag….. längtar lite i smyg efter den goa blicken o de små minuterna här o var då han vistas i samma rum eller då vi löser jobbrelaterade detaljer ihop. Stackars karl – han kanske skulle bli helt förskräckt….

Hade hur som gott om energi ikväll då jag kom hem. Har nu planterat om alla krukväxter o känner mig riktigt nöjd med min insats. Inväntar att ynglet ska komma hem från nån söt tillställning i Stockholm o att min goa dotter ska dyka upp på Skype – trots att det snart är midnatt o jag börjar bli dimmig i blicken o gäspar stort.

Jag är glad i livet, jag är glad i mig själv o tacksam att jag får uppleva livet – en dag i taget.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: