Hoppa till innehåll

Skönt att helgen är över

02 mars 2009
o att jag åter fått distrahera mig på jobbet. Det har för o nackdelar, men där kan jag varken göra qi gong eller meditera till mantrat, så ögonen får vila från tårflödet.

Hade mottagning på morgonen o allt flöt på som det skulle. På eftermiddagen samlades kollegor från norra delen av stan på arbetsplatsträff hos mig. Trevligt med samtal o diskussioner, debriefing o peppning – allt efter behov o förmåga. Skönt att träffa de som har längre erfarenhet från verksamheten, som kan dela med sig av tanke o känsla.

Kände mig styrkt men trött då jag vände hemåt

Hade hunnit diska o påbörja matlagningen då ynglet kom hem, sprudlande av glädje att vara tillbaka på sin praktikplats efter sportlovet. Som det ynglet kan bubbla då han vill *ler* liksom han kan vara tyst o sluten då han inte vill *suck* Vi hjälptes åt med middagsförberedelserna helt naturligt o utan protester – det ni, händer inte varje dag.

Nu vill han ringa sin syster i Chile o babbla om ett äggskal som råkade träffa hans arm vid matlagningen – det var jag som kastade mot slasken – o som påminde honom om en äggepisod i barndomens mörka tid….. att de aldrig glömmer…..

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: