Hoppa till innehåll

Jag är inte ointresserad – bara lite vimsig

28 januari 2009

Jag vet snart inte vad jag ska skylla på längre, jag är konstant gäspig o seg i huvudet. Inte riktigt så vaken, pigg o framåt som jag brukar vara.

Som arbetsnarkoman är jag van att vara fylld med energi o plöja genom dagens jobb med tillförsikt att det alltid kommer mera…. o det gör det ju…men jag gläds i utmaningen o samlar kraft i mötena med människor. Jag är van att ha fler bollar i luften, alltid ha flera arbetsuppgifter pågående parallellt o skulle det bli väntetid i telefon går det alltid att administrera lite under tiden…..

De sista dagarna har jag haft svårt att hålla tråden ens i korta samtal. Pinsamt att glömma bort vad någon sa för bara en minut sen, att inte riktigt kunna skilja det förra samtalet från det pågående. Jag är som jag är, så i eftermiddags sa jag till killen som jag pratade med att ”förlåt, jag minns inte just nu vad du sa för en stund sedan, var det något viktigt”. Det kanske är bra att vara ärlig då jag tappar bort mig men det kanske även kan uppfattas som o jag är ointresserad – vad vet jag. Jag är inte ointresserad – bara lite vimsig.

Jag drömmer om att få sova en hel natt utan att bli väckt av att jag är kissnödig, av att jag svettas eller fryser, av att jag kommer att tänka på något jag behöver komma ihåg att göra på jobbet dagen efter. En hel natt – kanske vaknar hjärncellerna upp igen då (?)

En dag i taget – o gärna en god nattsömn däremellan

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: