Hoppa till innehåll

En stund av gemenskap

22 januari 2009

Jag gillar teknikens utveckling!

Att fippla med datorer, lära mig nya saker, program o kreativt skapande. Men mest av allt gillar jag de möjligheter datorn öppnat i mitt liv de senaste tio åren – allt den tillfört. Via internet har jag återknutit kontakt med människor på andra sidan jorden – på lika o enkla villkor. Ett fantastiskt hjälpmedel o kommunikationsmedium.

Igår fick jag sitta här i mitt sovrum, i mina sköna fåtölj o skypa med min dotter i Chile. Äntligen är hon tillbaka i Coquimbo, efter sin vistelse i Bolivia. Via skype kommer hon så nära, hon är med mig (o ibland ynglet) här i sovrummet. Vi kan småprata avslappnat o lugnt – så länge vi vill, utan att behöva bli stressade o pressade av ekonomi o knaggliga telefonledningar med eko o brus. Att se varandra, minspel o gester gör samtalet så mycket mer levande o nära.
Det var en helt underbar stund att dela med henne o få vara närvarande i tid o rum. På varsin sida av jorden – men ändå i samma rum!

Tack N* för att jag får ta plats i ditt liv – även när du är så långt borta!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: