Hoppa till innehåll

Lugnare själ – var det cellminnen?

15 januari 2009
Livet är ganska fridfullt igen, jag har mediterat o gjort qi gong, känner mig i balans till kropp o själv.

Jag har övat vidare på att vara närvarande i nuet o med den person jag möter, varje möte får en ny dimension då jag är helt o fullt närvarande. Jag tar inte slut på mig själv o min energi då jag håller fokus o slappnar av, då jag är helt o fullt i mig själv kan jag vila i stunden.

Jag har till och med lyckats ta mig från jobbet i vettig tid – flera dagar i rad!!! Det är verkligen en bra prestation från min sida. Har lite ork kvar då jag kommer hem på kvällen 🙂 Nu ska jag lyssna på en ljudbok o cykla lite här i sovrummet, motion o nöje blir en bra avkoppling då de förenas.

En dag i taget!

Jag har sovit bättre sedan sist jag bloggade, inga fler panik-uppvaknanden. Jag gjorde en överlämning av negativa cellminnen till universums högre krafts helande vita ljus. Om det fungerade eller inte – ingen aning. Men jag är glad att få sova i lugn o ro o slippa vakna o vara rädd o ledsen att något hänt min dotter.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: