Hoppa till innehåll

Snart är helgerna slut….

01 januari 2009
… så det kan blir lite ordning på livet, med jobb, skola o vardagsliv. Nu är jag trött på att höra smällare o fyrverkerier. Jag vill kunna sova i lugn o ro med vädringsfönstret öppet utan att plötsligt hoppa högt av knallar utanför.De sista helgdagarna har jag hunnit med mycket, inte kvantitet men kvalitet. Jag har varit till Väsby o umgåtts med en väninna o hennes familj, trevliga vuxenstunder o mysigt att få leka lite med småbarn.

Jag njuter mer av barn nu då mina egna är stora – nu kan jag välja att umgås då jag har ork o energi. Då mina egna var små handlade varje dag om att överleva o ta sig till nästa dag… Synd men sånt är väl livet för flertalet småbarnsföräldrar.

Jag har hunnit jobba lite o fått undan en del som jag låg efter med pga alla lediga dagar som i och för sig är underbara men som gör att belastningen blir så mycket högre då jag väl är på plats. På nyårsaftons kväll tittade jag in på mitt förra jobb i Märsta o hälsade Gott nytt år till några pensionärer, som har en speciell plats i hjärtat, o en del personal. En väninna var i tjänst o vi hann prata lite över en chokladkartong o ge varandra nyårskramar.

Nyårsnatten passerade jag med öronproppar o hamburgekuddar (huvudet mellan två kuddar). Sov inte så värst bra ändå… Vaknade gång på gång o oroade mig för ynglet som dragit till polarna i Gävle för att fira. Ringde honom fyra gånger under natten/gryningen tills han slutligen kom hem med första morgontåget. Jag gillar inte att han är ute på stan, ens i Gävle, när det är så mycket festande folk i farten. Han kom hem välbehållen på morgonen. *Pust*

Nu längtar jag till vardagen igen, men först ska vi få USA besök under helgen, min syster o henne son ska umgås med oss i lugn o ro.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: