Hoppa till innehåll

Snöig helg

24 november 2008

Vilken fantastisk kraft det finns i naturen! Igår kväll var jag ute o gick i blåsten o drivsnön o njöt av vindens kraftfulla skådespel med yrande snö som slog i ansiktet. Det kändes som Ångermanland, men där var det inget nöje utan mer blodigt allvar. Att bo i en varm o trygg lägenhet utan risk att bli insnöad, med stan nära inpå o bra elförsörjning gör vädret till ett rent nöje – oavsett hur det ser ut utanför fönstret!

Idag yr det ännu mer utanför fönstret, men jag tror vinden mojnat lite.

I lördags var det klar himmel o jag var ute o tog lite bilder – naturens upplevelse sitter väl ofta i betraktarens öga o platsar inte i den digitala världen. Bilderna gör sig inte rätt, det var vackrare än så!

En dag i taget – Nu ska jag åka till jobbet!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: