Hoppa till innehåll

Allt är som det ska

20 november 2008
Ynglets cykellås hade frusit i morse, jag skjutsade honom till stationen så han inte skulle missa alla morgontågen. Vad jag är glad att jag inte behöver köra bil genom Uppsala i rusningstrafik så ofta, det är hopplöst att ta sig fram – o tidsödande.
Arbetsdagen har varit bra, idag igen. Ge o ta, gränser o möten med människor allt i en underbar blandning. På lunchen tog jag återigen en underbar promenad längs en grusväg, bort mot kyrkan o stod en stund o såg ut över åns brusande vatten. Lyssnade på min mp3 o njöt av snön som ligger på åkrarna, o kylan som bet i kinderna. Jag börjar få ner tempot på jobbet o hitta med nivå o frid i allt jag gör.
Har äntligen haft möjlighet att prata med min chef om klumpen i magen som dök upp för ett par nätter sedan, då jag sov så dåligt. Jag ska ju snart gå vidare till nästa arbetsplats, det är mitt beslut o min trygghet kommer främst. En fast anställning på heltid. Det är viktigt i mitt liv. Chefen vill ”trolla” ihop något så att hon kan behålla mig, en tjänst som egentligen är utlyst till en annan funktion som hon vill göra om till att bli min funktion, lägre tjänstgöringsgrad än jag har o vill ha men ändå en möjlighet att vara kvar där jag för tillfället är, o jobba upp till heltid. Det känns ändå inte riktigt tryggt o bra för mig. Minsta lilla förändring skulle kunna ställa till det. Jag vill ha o behöver trygghet i mitt arbetsliv. Jag vill få vara i stillhet i livet en tid. Skönt att ha det sagt. Jag vill självklart att det ska bli bra där jag nu är, men det ligger inte i mina händer – jag ska snart vidare.
Nu ikväll har jag fått en härligt mejl från en väninna som är i Thailand – hon sände mentala bilder av havet till mig. Jag längtar till havet – alltid! Någon gång blir det min tur 🙂
Har installerat skype på burken o försökt assistera min dotter i Chile med samma sak, men hennes dator vill inte *suck* det var underbart att höra hennes röst. Men det blir sorgligt också.

Du lät så nära… men är så långt borta, min lilla plutta som inte är det längre….

Ska försöka leta på dina önskemål på decemberpaket att skicka snart, så det hinner fram till jul.
Undrar om jag får lägga upp en liten bild på dig o bandet du sjunger i nu….. Kings of Kings…. jag gör det *ler* men du kan ju be mig ta bort det sen…

Nu ska jag gå o krama om mitt yngel, skickar en stor varm kram till dig också – min älskade dotter – nu är det sovdags. God natt!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: