Hoppa till innehåll

Kreativ lekstuga

10 november 2008

Har fortsatt att leka ikväll efter jobbet. R8:an Mario ligger i mitt knä o sover medans jag har plockat fram mina snapshot från min egen födelse – o lekt lite i photoshop. Kvalitén är förstås värdelös – men det är kul ändå. Rätt färsk var jag, inte ens avklippt navelsträng på den vänstra bilden, o på den högra får mamma kontrollera att jag var korrekt märkt….. Inget snack om att få ha sitt barn hos sig på bröstet på den tiden…. Tänk vad det går att göra med hjälp av en dator – o tack vare att pappa filmade med sin V8 kamera.
Nu ska jag sluta leka för ikväll – fotsättning följer en annan dag. En dag i taget!
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: