Hoppa till innehåll

Nygammalt jobb

03 november 2008

Så har då första dagen på det nygamla jobbet passerat. Lagom att göra o samtidigt alla dessa möten med människor – både nya o gamla bekantskaper. Att återvända till en arbetsplats där jag alltid trivts, oavsett om vikariaten har varit korta eller längre. Alla underbara människor som ler o hälsar mig välkommen tillbaka. Härligt att få landa där en tid innan det nya drar igång. Det har varit lite för många uppbrott o jobb byten i mitt liv, de senaste åren – trots att jag flyttade söderut sökande efter en stabilare arbetssituation.

Ikväll fick jag äntligen umgås en stund med mitt yngel igen, över en ny variant böngryta med tortillas. Han kom hem sent i natt från Gävle där han tillbringat helgen med vänner. Treffens hallowen disco var enligt honom rätt värdelöst i år – men så fick inte han o hans polare vara med o arrangera heller…. För fösta gången har han även besökt en latinofest o haft glädjen att få vara med på lika villkor o dessutom lära sig dansa – han sprudlade! Att festen urartade i slagsmål o att ungdomarna lämnade den för att larma dit ett par piket styrkor var tydligen bara en extra liten krydda i hans upplevelse…. *suck* känner jag o är tacksam att jag inte längre behöver delta – ens som städpatrull.

Jag har orkat cykla (träningscykel) mig igenom nyheterna från rapport o nu förgyller jag en stund med fruktsallad här framför burken. Ska göra kväll tidigt o fortsätt i boken ”Duktig flicka” som trots att den har mycket amerikanskt i sig har en hel del att säga mig som så ofta bär på dåligt samvete då jag säger nej o inte är tillräckligt snäll i mina egna ögon.

En dag i taget –

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: