Hoppa till innehåll

Ett grattis från mitt yngel

30 oktober 2008

I går kväll då jag kom hem från sista kvällspasset på mitt jobb hade mitt goa yngel fixat denna fina överraskning åt mig på köksbordet – som grattis till att jag erbjudits ett nytt fast jobb.

Visst är han ett härligt yngel 🙂

Det är lite komplicerat med min arbetssituation. Slutade allstå mitt jobb i Märsta igår kväll. Ska börja ett tidsbestämt vikariat på måndag som räcker till i början på mars. För att ha något som tar vid i mars har jag självklart sökt massor med olika jobb….. jag har varit på rätt många intervjuer, o flera av jobben har varit intressanta.

Ett jobb jag sökt är av samma typ o inom liknande verksamhet som vikariatet jag nu ska påbörja. Jag har genom åren sökt många jobb inom just den nischen, då det är en typ av verksamhet som jag trivs i o känner att jag gör ett bra jobb i, jag har sysslat med det av o till i tio år som vikarie. Denna gång blev jag kallad på intervju, kallad till personlighets o psykologtestning o så igår morse ringde de o erbjöd mig jobbet. De tror på mig o vill ha mig, lite stolt är jag att bli utvald bland närmare 40 sökande. Självklart vill jag ha o behöver ett fast jobb.

Men så är det då detta med lojalitetskonfikt…. Jag har lovat en arbetsplats o en chef att jag ska jobba hos dem o nu måste jag alltså säga upp mig innan jag ens hunnit börja, en månads uppsägningstid gör att det går vägen – men hur sjutton ska de lyckas hitta en ny vikarie med så kort varsel. Inte mitt problem reellt men det gnager i mig ändå….

En dag i taget – o lita på livet 🙂
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: