Hoppa till innehåll

Allt väl i livet

19 oktober 2008
Det blev en blogg paus för mig denna vecka. Jag har prioriterat bort datatid o gjort annat på kvällarna, jag vill ju inte snöa in helt vid burken. Har jobbat en del men även äntligen haft migränfria lediga dagar o orkat umgås med vänner. Det är värt priset att var sjukskriven till hälften o hinna återhämta mig, få kraft o energi till att leva ett liv igen.
han som såg mer
Jag har läst en givande bok av Tommy Hellsten ”Han som såg mer” – den väckte många tankar o som det känns nu så vill jag läsa den om igen ett par gånger, men nu ska den få sjunka in i lugn o ro.
Jag övar mig i att koppla av, nu då jag har lite fritid 🙂
Ynglet har skött sin teckenekonomi suveränt den gångna veckan. Det är så underbart då han är delaktig hemma o fixar på egen hand. Idag fick han för sig att baka en sockerkaka, för säkert första gången i sitt liv – på egen hand. Som ni ser gillade han smeten oxå 🙂
Han har städat på sitt rum, diskat, lagat mat, gått ut med sopor, städat badrum, vikt tvätt….. utan tjat från min sida. En helt ny erfarenhet – som jag hoppas blir permanent. Jag har varken tid eller lust att vara en serviceinrättning för honom. Jag vill att han ska kunna allt som behöver kunnas för att sköta ett hem, den dan han flyttar hemifrån. O han ska inte vara van vid att kvinnor tar hand om allt……Pluttan skickade ett mess från Chile i lördags kväll, hon skulle strax upp på scen o sjunga – hon verkar ha fullt upp att göra. Skönt att hon hör av sig så jag vet att hon har det bra. Det känns mycket tryggare så för mig.
Nu är det sovdags 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: