Hoppa till innehåll

En corazon y alma – siempre

24 september 2008

Min goa dotter har ringt från Chile 🙂

Jag ringde henne häromkvällen på väg hem från jobbet, men då möttes vi inte. Jag lyssnade in att hon inte hade tid o lust att prata. Hon lyssnade in att jag bara ville lägga på. Så vi kan projicera på varandra hon o jag *ler*

Härligt att vi snabbt kan reda ut missförstånd som såna då hon ringde nu.

Kanske bidrog min trötthet i måndags kväll till projektionerna – jag var väl inte riktig känslomässigt närvarande… hade avslutat ett 15 timmars arbetspass – aldrig mer ett dubbel pass!!! Det var inte frivilligt o det var inte värt priset – utmattning o migrän.

Nu ska jag tända ett ljus för min dotter – långt där borta på andra sidan atlanten o på andra siden en kontinent vill jag att hon ska veta ett hon finns i mitt hjärta o mina tankar.

En corazon y alma – siempre. Te mando mi cariño y un abrazote!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: