Hoppa till innehåll

En utmaning från kusin Susanne

18 september 2008

Först reglerna: Svara på alla frågor, välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar och be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Vilken mat äter du ofta? till 98% hemlagat (även i lunchlådan) mycket olika sorters bönor, grytor o röror – det räcker länge. Ofta chilifrukt eller Etiopisk peppar – vi gillar starkt ynglet o jag :-)Har jag lagat en maträtt o gjort matlådor på den, så står den ofta oavbrutet på menyn tills jag ids laga mat igen… Ynglet lagar helst olika wook rätter med nudlar o blandar i allt möjligt han hittar i kyl o skåp – starkt o smakrikt. Skönt att inte alltid ensam stå för inspiration 🙂

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av? Oj, vet inte när jag vara på ”kalas” senast…. nu minns jag i juni. Då somnade jag faktiskt sittande på golvet, lutad mot väggen…. halv fyra på eftermiddagen, efter att ha diskat …. Jag sitter sällan still, är alltför ovan vid tillställningar för att ha ro i kroppen – det är skönt att få sätta händerna i disken 🙂

Var sitter du helst när du bloggar? I en överbliven skinnfåtölj i mitt sovrum, den är tippbar o har en moj som masserar min rygg om o när jag vill o behöver. Tangentbordet i knät så det är rätt avslappnat. Har drömt om en liten bärbar att ha med i min hängmatta – men jag har inte råd… o nu är det dessutom för kallt på balkongen.

Köper du ofta triss? Har aldrig hänt. Är faktiskt livrädd för att börja köpa lotter, tror att det bor en spelberoende i mig o vill inte utsätta mig för risken att fastna. Min syster halvskämtar om att vinna på Lotto, jag skulle gärna vinna åt henne – trökigt att jag inte vågar spela….

Vilket land eller stad har varit din bästa semester? Hmmm, jag har liksom inte haft så mycket av semester i mitt vuxna liv, inte på det viset….. hade tio dar i somras (då jag låg deckad), tre dar förra sommaren (då jag klättrade på väggarna) innan dess…… Jag har haft semester o varit till min syster i USA o hälsat på 3 gånger de senaste 18 åren – inte mycket men viktigt!
Om jag ser till ”semester” av mer vanlig typ så njöt jag av livet med bad, sol, dans o vänner då jag var utbytesstudent i Colombia för mer än halva livet sen – bl a Santa Marta & Cartagena vid karibiska kusten var fantastiskt.

Vilken TV-kanal tittar du på mest? Mest… morgonnyheterna på 1:an vid 06.00 är nog det enda som är daglig tradition, utom då jag är ledig/jobbar kväll. Tittar jag på TV i övrigt – mycket sällan, det finns några amerikanska ”polis-serier” som jag kan fastna i om jag somnat på soffan.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: