Hoppa till innehåll

Hmm… dejtingsajter är nog inget för mig

14 september 2008

Jag fick ett råd av en go kvinna för ett par veckor sedan. Att söka kärleken på nätet. Jag har ju prövat någon period på spray men med klent o rätt ointressant resultat.

Så jag surfade runt o funderade… match.com gör mycket reklam just nu…..vilda webben är rätt mysko….. passagen vilka alternativ finns det egentligen…..

La upp medlemskap lite här o var…. men inte f-n vill jag betala en massa, som bara löper på om jag inte aktivt jagar rätt på nån kundtjänst med telefonkö som har öppet tre timmar per vardag, då alla andra jobbar o inte kan ringa dem….. Snål? njae, men om jag inte har tid att gå på karljakt på heltid på webben så är det väl inte lönt att slänga ut flera hundra i månaden på att bara finnas där i bakgrunden.
Vad de ska tjäna pengar på oss singlar….. få oss att tro att vi kommer att hitta den perfekta partner på just deras sida – o att livet blir en rosa luftballong med luftslott o hela köret.

Det känns inte så sannolikt. Eller så är jag inte redo. Eller så tycker jag att nivån är rätt låg på sajterna….. o feg för att gå vidare i kontakterna är jag…. o självförtroendet är inte alltför högt efter många singelår…. ursäkter o undanflykter… kanske *ler* eller så är jag ämnad att leva singel ytterligare en tid. Var sak har ju sin tid….

De senaste två åren har jag ju knappt haft tid för mig själv – har jobbat häcken av mig – hur sjutton ska jag ha tid med att lära känna en man, hans eventuella barn, vänner o familj.
Hur ska jag ha ork, jag som helst lägger mig i ett varmt bad med tända ljus o en bok på kvällen, eller slocknar snabbt på spikmattan. Jag som numera inte ens orkar ut på promenader trots att jag älskar höstens luft o vackra färger.

En dag i taget o det viktigaste först. Det viktigaste i mitt liv just nu är att få en förändrad arbetssituation så jag får ork o kraft till att leva vanligt vardags o helgliv.

Jag kan leva vidare med singellivet o den lite avlägsna längtan efter en tvåsamhet – det brådskar inte – jag har ju mig själv

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: