Hoppa till innehåll

Tuff fredag med mysigt slut

12 september 2008

Ynglet hade nattgäst hemma då jag mellanlandade för att sova några timmar, trevligt även om det bara blev några minuter…. mat hade han lagat, diskat o städat var det – vem försöker han imponera på….. sannolikt inte mig – men jag blir rätt nöjd ändå 🙂

Kämpig dag på jobbet. Det tar aldrig slut allt det jag vill o borde hinna med o bli klar med…. Känslan av tidsbrist o otillräcklighet är ingen hit. Kollegor tar också kraft ibland – andra ger ju, så det jämnar kanske ut sig. Men det nöter faktiskt mer på mina krafter än jobbet…. dessutom är det så otroligt smittsamt med illa befinnande o missnöje. Har lyckts jobba över, fem timmar på tre dagar – inte bra men nödvändigt för patientsäkerheten – Frågan som borde få ett svar är hur onödigt det är för min hälsa o välbefinnande….

Ynglet fixade mat igen !!! o jag diskade – familjens temawork kanske kommer att fungera (?)
Sen låg vi i hans säng o tittade på film, myspys. Filmen var helt OK ~ orealistiskt o våldsamt hör ju till, men ändå en god kärna ”Walking tall

Förbereder oss på att åka till Gävle över dan imorgon, umgås med vänner o fippla med dator – jag längtar till soffhörnet hemma hos min goa syster 🙂

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: